naar het begin
naar het begin  
 
 
 
 
Het is vandaag donderdag 15 november 2018
   


  Laatst bijgewerkt: 10-05-2016

 
 

Huisschilderplan | Sikkens Quality Painters

 
 
Het HuisSchilderPlan® is een overeenkomst die u afsluit met een erkend schildersbedrijf zoals ter Rele om het schilderwerk van uw woning in perfecte staat van onderhoud te brengen én te houden. Het HuisSchilderPlan® is bedoeld voor het buitenschilderwerk en in overleg kan ook het binnenschilderwerk onderhouden worden. Met het HuisSchilderPlan® kunt u kiezen voor een éénmalige onderhoudsbeurt of voor een meerjarig onderhoudscontract. Natuurlijk kunt u een deel van het schilderwerk, in overleg met de HuisSchilderPlan® schilder, ook zelf doen.
Schildersbedrijf ter Rele huischilderplan
 
   
 
Volgens afspraak gegarandeerd perfect schilderwerk
Kiest u voor het HuisSchilderPlan®, dan kiest u voor zekerheid. Om die reden wordt uw woning voorzien van het HuisSchilderPlan® kwaliteitsteken en ontvangt u een op naam gesteld garantiecertificaat. Het HuisSchilderPlan® certificaat geeft u de garantie dat de werkzaamheden onder alle omstandigheden volgens plan worden afgemaakt.
Sikkens Quality Painters logo
 
   
  Volgens afspraak gegarandeerd perfect schilderwerk
De vakkennis van de erkende schildersbedrijven en de kwaliteit van de Sikkens producten garanderen voor jaren een perfecte staat van het schilderwerk aan uw woning. Omdat het HuisSchilderPlan® wordt afgestemd op de specifieke situatie van de woning en het schilderwerk voortdurend onder controle van de erkende vakman staat, bent u jarenlang verzekerd van vakwerk en zorgeloos onderhoud.
 
     
  Als u meer wilt weten ga dan naar de website van het huisschilderplan of Sikkens Quality Painters.
We zien u graag terug op onze website.